BULETIN DE PRESĂ – POLIŢIA RUTIERĂ

Infracțiuni rutiere

La data de 02.05.2016, în jurul ora 20.20, poliţiştii din Ocna Mureş l-au depistat pe C.G., de 35 de ani, din comuna Lunca Mureş, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107 G, pe raza localităţii Noşlac, fiind sub influenţa alcoolului.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de C.G., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 03.05.2016, în jurul orelor 1100, poliţiştii rutieri din Baia de Arieş l-au depistat pe un bărbat de 59 de ani, din Cîmpeni, în timp ce conducea o autoutilitară, pe raza comunei Lupşa, având permisul de conducere necorespunzător categoriei din care face parte autovehiculul pe care-l conducea.

Faţă de şoferul autoutilitarei, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere cu permis necorespunzător.

Accident rutier

La data de 03.05.2016, în jurul orelor 14.13, pe B-dul Revoluţiei 1989 din municipiul Alba Iulia, S.R., de 59 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat distanţa de siguranţă faţă de autoturismul care circula în faţa sa, ce era condus de un bărbat de 47 de ani, din Mediaş, judeţul Sibiu şi a intrat în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, şoferul celui de-al doilea autoturism şi un tânăr în vârstă de 22 de ani, pasager în autoturismul condus de acesta, au suferit leziuni corporale uşoare.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

Amplasarea radarelor în data de 05.05.2016

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7 Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori – Daia Romana

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Cîmpeni – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *