January 19, 2022

Ziarul de Alba

Stiri din Alba

Dragos Feisan reţinut de DNA

Procurorii DNA, Sectia de combatere a coruptiei, au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea omului de afaceri Dragos Feisan, din Alba Iulia. Acesta este managerul salii de fitness Zen Gym, investitie realizata din fonduri europene.

În sarcina omului de afaceri Dragoș Feisan, s-au reținut următoarele infracțiuni: constituire de grup infracțional organizat, conflict de interese, dare de mită, trafic de influență, complicitate la evaziune fiscală, la spălare de bani și la fals în înscrisuri sub semnătură privată. De asemenea, managerul sălii de fitenss Zen Gym este suspectat de folosirea sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete și de schimbarea, fără respectarea prevederilor legale, a destinaţiei fondurilor obţinute din bugetul general al Uniunii Europene sau din bugetele administrate de aceasta ori în numele ei.

feisan

Procurorii DNA fac precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție