November 27, 2021

Ziarul de Alba

Stiri din Alba

Klaus Iohannis in vizita la Bosch – Blaj

La Blaj, în premieră în România, a fost expusă maşina autonomă dotată cu tehnologie inovativă Bosch, în cadrul evenimentului Bosch Innovation Day

 

In 6 iunie 2015 la Blaj presedintele Romaniei impreuna cu alti participanţi la acest eveniment au putut vedea, noutăţi şi inovaţii, atât din sectorul Soluţii de Mobilitate , cât şi din cel al Tehnologiei Industriale Bosch.Printre acestea se numără maşini hibride,biciclete electrice cu sistem de propulsie Bosch şi multe alte exponate prezentate de Bosch Rexroth în cadrul Hannover Messe, cel mai mare târg de tehnologie industrială din lume.

Presedintele Iohannis si masina autonoma BOSCH-ziaruldealba

În locaţia din Jucu din judetul Cluj, inaugurată oficial în luna mai 2014, Bosch produce pentru clienţi globali din industria auto unităţi de control pentru asistenţă la condus şi sisteme pentru managmentul  consumului de energie.

Investiţia totală a Grupului Bosch în Jucu se ridică la peste 77 milioane de euro.
Prin deschiderea unui nou centru de software în Cluj-Napoca, în luna aprilie a acestui an, Bosch îşi intensifică activităţile locale de cercetare şi dezvoltare. Aici,echipe de tineri ingineri dezvoltă tehnologii de ultima oră în domeniul conducerii autonome, energiei alternative şi industriei conectate.

Klaus Iohannis -ziarul-de-alba-bosch-alba