November 27, 2021

Ziarul de Alba

Stiri din Alba

Militar decedat într-un accident rutier

accident rutier

Un accident rutier mortal a avut loc miercuri, 29 iulie la ora 16.30 la ieșirea din localitatea Teiuș înspre Alba Iulia.

 

O cisternă cu lapte a intrat în coliziune frontală cu un autocar MApN care se afla într-o coloană de 4 autocare. În urma impactului un militar de 34 de ani a decedat. Traficul pe DN 1 a fost blocat aproape 3 ore. Potrivit martorilor militarii se întorceau de la un exercițiu militar din Oradea, unde au participat la serbarea Zilei Imnului Național. Militarul care stătea pe scaunul din dreapta a șoferului a decedat după ce a fost resuscitat aproape o oră. La scurt timp după producerea accidentului a venit un elicopter SMURD și un elicpter militar, dar niciunul nu a transportat nicio victimă. Ministerul Apărării Naționale a transmis un mesaj prin intermediul unei rețele de socializare.

Mihai Laurenţiu-Rodian,

„Dumnezeu să-l odihnească în pace! Camaradul nostru, plutonier major Mihai Laurenţiu-Rodian, în vârstă de 34 de ani, și-a pierdut viața în urma unui tragic accident de circulaţie, care a avut loc astăzi, la ieşirea din localitatea Teiuş spre Municipiul Alba-Iulia. Mihai Laurențiu-Rodian încadra funcţia de instrumentist şef la Muzica Regimentului 30 Gardă „Mihai Viteazul”, era căsătorit şi avea un copil. Sincere condoleanțe familiei camaradului nostru! Nu îl vom uita niciodată!” sursa: facebook.com