MONDEN

13 dintre voluntarii Fundatiei Comunitare, un vis personal si succes…

Published

on

Fundatia Comunitara – mandra de voluntarii ei care au absolvit clasa a XII-a

13 dintre voluntarii Fundatiei Comunitare, absolventi de clasa a XII-a, au trecut cu brio una din etapele importante in maturizarea lor. Cu medii la bacalaureat mult peste media unui judet Alba aflat in topul national, cei 13 tineri au demonstrat, fara tagada, ca urmarirea visului personal si succesul in viata pot merge mana in mana cu implicarea in comunitate.
Abilitatile formate sau dezvoltate in lunile sau anii de voluntariat in Fundatia Comunitara completeaza ambitia si perseverenta cu care isi vor continua drumul in viata. Andreea, Nesia, cei doi Mihai, Cristina, Silvia, Lavinia, Ionela, Sebastian, Rebeca, Luiza, Maria si Magda se vor specializa, in tara sau strainatate, in medicina militara, inginerie aerospatiala, marketing, nutritie si dietetica, sociologie, psihologie, business, social media design, automatica si calculatoare sau administrarea afacerilor.
E in intregime meritul lor ca au stiut sa-si aleaga prioritatile si ca cea mai mare a fost aceea de a deveni mai buni. Inclusiv de a deveni cetateni mai buni (asa cum nu toti reusesc sa fie, nu-i asa?).
“Prin voluntariat in comunitate au devenit repere ale tinerei generatii si chiar daca nu-si dau poate seama, modele si inspiratie pentru noi toti. Si am avut ce invata de la ei” – Luminita Moldovan, coordonator de voluntari in cadrul fundatiei.
“Suntem de multe ori intrebati cum masuram succesul programelor noastre. Si raspunsul care ne vine in minte este ca, dincolo de cifre si indicatori, conteaza vestile bune care vin incontinuu de la fostii voluntari sau beneficiari ai fundatiei, care au reusit in cariera si in viata si care au ramas la fel de implicati in comunitatile in care traiesc. Sunt cei care vor investi, pe mai departe, incredere si resurse in generatia tanara pentru ca si cu ei s-a intamplat la fel. Sunt cei care nu vor avea niciodata o mentalitate de asistat social, pentru ca ei vor crea plusvaloarea de care vor beneficia, la nevoie, si membrii comunitatii aflati in dificultate. Sunt cei pe care, cu mandrie, ii numim colegii nostri” – Dorin Sava, director al Fundatiei Comunitare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Trending

Exit mobile version