January 27, 2022

Ziarul de Alba

Stiri din Alba

Autorul crimei de la Alba Iulia urmează să fie evaluat psihiatric.

crima Alba Iulia

Mihai Răzvan Pandelea, tânărul de 26 de ani din Alba Iulia, care a recunoscut în fața  anchetatorilor că în noaptea de 2/3 februarie a ucis cu o cruzime încă inexplicabilă o tânără prostituată la serviciile căreia apelase, urmează să fie supus unei expertize psihiatrice amănunțite.crima Alba Iulia

Poate rezultatele examenului psihologic şi psihiatric vor ajuta la umplerea golurilor din această poveste care a șocat întreaga societate românească. Poate specialiștii vor reuși să explice ceea ce nu a reușit nici măcar incuplatul Mihai Pandelea, care a colaborat cu anchetatorii, și-a recunoscut fapta, a spus că regretă, dar a insistat că nu își poate explica gestul, că nu a avut un motiv determinat, potrivit procurorilor.

 

Ce l-a determinat pe un tânăr de 26 de ani – educat, căsătorit, singur la părinți, cu un statut socio-economic bun, cu un loc de muncă, fără antecedente penale, integrat în societate, cu prieteni – să înjunghie cu sânge rece, în zona gâtului, (n.r. cervicală) o femeie de vârsta lui, cu lovituri repetate, (n.r. peste cinci), folosind două cuțite diferite luate din bucătăria fetei? În plus, încercând să inducă în eroare anchetatorii, a furat din apartamentul în care prostiuata locuia cu chirie trei telefoane mobile, o tabletă și portofelul cu buletinul victimei, pe care apoi le-a aruncat în mai multe canalizări din oraș.