October 21, 2021

Ziarul de Alba

Stiri din Alba

Joi, 19 Decembrie, la Alba Mall: “Fabrica de Bucurii” – ediția 2013

Fabrica De Bucurii - Alba Iulia

Fundatia Comunitara Alba si Alba Mall va invita joi, 6 decembrie, la cea de-a IV-a editie a evenimentului „Fabrica de Bucurii” care se va desfasura incepand cu ora 17.30, la Alba Mall.

in cadrul “Fabricii de Bucurii” va avea loc tradiționala licitație de jucării, fondurile care vor fi strânse fiind destinate Fondului Genius și Programului YouthBank. Fondul Genius a fost capitalizat prin cele două evenimente “Cină pentru Comunitate” de anul acesta și este destinat tinerilor talentați din județ care au nevoie de susținerea comunității și care vor primi, în anul 2014, burse de sprijin în valoare totală de 10.000 lei.

Prin programul YouthBank, Fundația Comunitară Alba susține tinerii liceeni și își propune să finanțeze cu 20.000 lei inițiativele lor în comunitate în anul 2014. Programul YB a fost inițiat în anul 2006 de Asociația pentru Relații Comunitare, cea care coordonează o rețea națională de parteneri dedicați dezvoltării locale a programului, pornind de la un set comun de principii și standarde. YB pornește de la premisa că tinerii sunt o resursă pentru comunitățile locale și încurajează inițiativa civică, responsabilitatea și asumarea de către tineri a rolului de lideri. “Fabrica de Bucurii” înseamnă și o sărbătoare pentru cei prezenți. Vor veni să încânte publicul Chef Cosmin Toma  – concurent Top Chef (cu o expoziție culinară în imagini), Gino (cu un recital extraordinar de colinde), Ionuț Ionescu (finalist la ”Dansez pentru tine”) și Școala de dans “Life is Dance”.

Fabrica De Bucurii - Alba Iulia